IVF Treatment

Международен Ivf център Медикана

Ние предлагаме широка гама от асистирани репродуктивни технологии, включително IVF и ICSI (интрацитоплазмено инжектиране на сперматозоиди), Криопресевация на ембриони и сперма, вътрематочни инсеминации (IUI), индукция на овулация, съвместна култура (изкуствена матка). В нашата лаборатория се извършват и други методи за микроманипулация ( дефрагментация, бластомерна биопсия), аспирация/екстракция на сперматозоиди от епидидим или тестис (PESA, TESA, TESE или микро TESE).Обикновено предпочитаме трансфер на ден 5 (бластоцит) с висок процент на бременност, потенциал за много нисък риск от многоплодно раждане. Ще имате предимствата на добре обучени и англоговорящи лекари и помощен персонал и нещо повече, ще платите само половината от цена на сравними западни клиники за IVF.

В нашата клиника извършваме около 1000 IVF/ICSI цикла, повече от 200 ендоскопски процедури (лапароскопии и хистероскопии), около 100 микро TESE и TESA операции годишно в една и съща институция.

Позволете ни да ви помогнем да имате здраво бебе възможно най-скоро. Гордеем се, че предоставяме тази възможност DORİ İ на най-TRUDNİTE SLUCAİ.

Защо Medicana International Ivf Center?

През годините Турция се превърна в една от водещите дестинации за фертилен туризъм сред европейци и американци, търсещи IVF или други методи на асистирани репродуктивни технологии. С международно признатите клиники за плодовитост и висококвалифицирани специалисти по ин витро оплождане, лечението на фертилитета в Турция има отличен успех.

В Medicana няма списък с чакащи за IVF лечение – пациентите могат да си запишат час и да пътуват до Турция в удобно и удобно за тях време. Пациентите, които се нуждаят от ин витро оплождане, могат да започнат лечение с лекарства за плодовитост в родната си страна, преди да пътуват.

 Международната болница в Истанбул Medicana на този уебсайт има богат опит в ин витро оплождането. Освен това разходите за процедурите за IVF в Medicana са значително по-евтини от САЩ или ЕС и ние също така предлагаме на пациентите финансова помощ при повтарящи се неуспешни опити. Повечето специалисти по фертилност в Турция са образовани и обучени в ЕС или САЩ и имат дългогодишен опит работа с чуждестранни двойки.

Като политика за трансфер ние предпочитаме да дадем два ембриона на пациентите, които са на възраст над 35 години и които са İMALİ NESPOLUCLİVİ OPİTİ. Обикновено пренасяме бластоцисти и извършваме рутинно HATCHİNG ,TAKA DA SE KAJE PODPOMAGANO İZLYUPVANE и IMSI (специална техника за подбор на сперматозоиди) процедури.

Заявете оферта за лечение на безплодие по-долу в Турция. Вашата заявка ще бъде отговорена от нашите специалисти възможно най-скоро.

Професор д-р Селман Лачин

гинеколог, началник на отделение,

Професор д-р Селман Лачин
гинеколог, началник на отделение,

Професор д-р Селман Лачин завършва факултета на Военномедицинска академия Гюлхане през 1988 г. и е ординатор по акушерство и гинекология в университета Измир Докуз Ейлул между 1991 и 1996 г.

Проф. д-р Селман Лачин, започнал като асистент в University of Celal Bayar в Маниса, придобива степента на доцент през 2002 г. След 8 години в академичната медицина той се мести в Истанбул.

Работил е през различни периоди в Шведския институт Karolinska, катедра по акушерство и гинекология, Израелски университет в Тел-Авив, център за асистирана репродукция и IVF и Gulhane Военномедицинска академия на IVF център .

Има над 80 статии, публикувани в научни списания у нас и в чужбина и научен принос в написването на множеството книги.

Между 2004 – 2007 г. той работи в Истанбулския Mемориален център за IVF.
Създава и ръководи центъра за IVF в Medical Park Hospital през 2007 – 2008 г. Започва работа в Medicana Health Group през 2008 г.

Професор Лачин е член на много професионални и социални организации у нас и в чужбина. Основните му области на интереси са хормонални разстройства, безплодие, IVF и гинекологична ендоскопска (лапароскопска и хистероскопска) хирургия.

Проф. д-р Селман Лачин сега е директор на Международната болница Медикана Център за IVF в Бейликдюзу, Истанбул, Турция

Оп. д-р Айсун Лачин

Гинеколог,

Оп. Д-р Aysun Guney Laçin , завършва основното и средното си образование в Денизли и завършва Ege University, Медицински факултет в Измир през 1989 г.

Тя се мести отново в Истанбул и между 2007-2008 г. работи в Медикал Парк Болница IVF център . Работи активно в Medicana Health Group от февруари 2008 г. Имаше специалност по акушерство и гинекология в Учебна и изследователска болница Хасеки в Истанбул между 1992-1996 г. Работила е между 1998 – 2003 г. в Denizli IVF Center и 2004 – 2007 г. в Istanbul Memorial Hospital IVF Center.

Гинеколог,
Tya е роденa през 1978 г. в България. Завършилa е Анадолската гимназия „Хасан Полаткан“, в която постъпва през 1993 г., със степен през 1997 г. Завършилa е Факултета по медицина на университета Йедитепе през 2003 г. Между януари 2005 г. и декември 2006 г. тя работи като отговорен мениджър в частния ПоликлиниcEN CENTIR OZ SEVGİ. През 2013 г. получава званието си специалист от отделението по акушерство и гинекология Сюлеймание.
През този период TYA получава акредитация от Европа и активно консултира в много страни. Между юни 2013 г. и юни 2015 г. е отслужилA задължителната си служба в Държавна болница Одрин Кешан. Между тези години тYA е началник на гинекологичното и акушерско отделение на болницата в Кешан.
През същия период тя проведе обучение за подготовка за раждане на много бременни жени в един от първите подготвителни курсове в Турция в класовете за подготовка за бременност, организирани от Областната здравна дирекция Кешан в Одрин Кешан.
Декември 2015 г. – април 2017 г. РаботилA е в Istanbul Medical Park Gaziosmanpaşa Hospital. Тук двор. ст.н.с. Тя направи първата крачка към академичните среди, като взе титлата си. Тя е била обект на програма за сертификат за IVF в Şişli Memorial IVF Center между януари 2017 г. и септември 2017 г. и работи активно в центъра в края на курса. Юни 2018 – октомври 2019 г. Работила е като акушер по гинекология и ин витро оплождане в частна болница „Дора“. Тя създаде отделение за ин витро оплождане по време на престоя си в частна болница Дора. октомври 2019-юни 2020 г. В отпуск по майчинство 2021 г. –
Тя все още работи като специалист по акушерство и IVF в Private Medicana International Hospital.
Еквивалентност: Налице е еквивалентност на дипломата за медицина и специализация на Европейския съюз.
Говорими чужди езици: английски – много добър, български – много добър Семейно положение: омъжена, майка на 1 дете

уролог
Д-р Ali Feyzullah Şahin завършва Медицинския факултет на университета Ege, Измир през 2002 г. и е бил ординатор по урология в болницата за обучение и изследвания MH Tepecik в Измир между 2004 и 2009 г. След 2012 г. д-р Şahin започва като асистент в университета Sifa. за четири години. Посещава много курсове и практики в Праг и Румъния. Той получи диплома FEBU на Европейската асоциация по урология през 2011 г. Броят на д-р Шахин от 30 национални и международни статии са цитирани повече от 500 пъти и той е автор на глави на 3 книги. Д-р Şahin започва да работи в International Medicana Hospital в Истанбул на Medicana Health Group от 2018 г.

Координатор за международни връзки с пациенти
Йелда Сертбаш е завършила Икономически факултет в Истанбулския университет. Работила е в International Hospital между 1996-2008 г. като супервайзор по обслужване на пациенти. Между 2008-2009 г., в Медикана Международна болница, 2009-2010 г. Болница Флорънс Найтингъл, 2010-2012 в  Болница Колан, тя работи като мениджър за обслужване на пациенти.
През 2015 г. тя започва работа в Международна болница Медикана като специалист в Международен пациентски център. В момента г-жа Йелда Сертбаш работи в Medicana International Istanbul IVF Center като координатор за международни пациенти.

Централни услуги

Българоговорящ преводач

настаняване в хотел